Asunnot ja tontit

Toisenlainen rytmi odottaa yllättävän lähellä Helsinkiä. Meillä erilaisuutta juhlistetaan ja arkea ehostetaan pienellä luksuksella. Olemme fyysisesti lähellä, mutta henkisesti riittävän kaukana, jotta saat parhaat puolet pääkaupunkiseudun vilinästä ja maaseudun rauhasta.

Syitä muuttaa Siuntioon

Valokuva: Siuntion kirjasto

Lasten uusi koulukeskus

Keskustaan kesällä 2022 valmistunut Sivistyskampus Siuntion sydän tarjoaa modernit ja terveelliset tilat oppimiselle aina esiopetuksesta perusopetuksen loppuun saakka. Lisäksi kampuksella on kirjasto, nuorisotilat, perhekeskus ja oppilashuolto.

Valokuva: Ilmakuva Siuntiosta

Ketterä kunta

Meillä pääset nauttimaan puhtaasta luonnosta, upeista merimaisemista ja maukkaasta lähiruoasta vain junamatkan päässä Helsingistä. Parhaat puolet pääkaupunkiseudun läheisyyttä ja maaseutumiljöön rauhaa. Kaikki palvelut ovat saatavilla molemmilla kotimaisilla kielillä, ja täällä pääset esimerkiksi lääkäriin ja hammaslääkäriin ilman jonottamista.

Valokuva: Lähikuva puolukoista

Mahdollisuuksia rentoutua

Elämä on muutakin kuin suorittamista. Siksi meillä voikin rentoutua esimerkiksi melonnan, golfin, retkeilyn, ratsastuksen, kalastuksen, uinnin, salibandyn tai pyöräilyn parissa. Olemme ylpeästi wellnesskunta!

Siuntio - myytävät tontit

Siuntiossa on tällä hetkellä myynnissä neljä tonttialuetta: Palonummi, Karlsåker, Sunnanvik ja Slussen. Tonttialueiden kunnan omistamat tontit ovat myös vuokrattavissa. Muista myös katsoa tarvittaessa yksityiset tontit ja myytävät asunnot sekä mökit ulkopuolisilta markkinapaikoilta.

Palonummi on vehreä ja leppoisa puutarhanaapurusto Siuntion kuntakeskuksen kupeessa. Samoin kuin Karlsåkerissa palvelut, uusi sivistyskampus ja juna-asema ovat melkein vieressä.

Katso tontit

Idyllinen Karlsåker edustaa peltojen täyttämää maalaismiljöötä parhaimmillaan. Lisäksi palvelut, uusi sivistyskampus ja juna-asema ovat Karlsåkerissa aina lähellä.

Katso tontit

Metsämaisemien ympäröimä Sunnanvik on ainutlaatuinen kokonaisuus asumista, yritystontteja ja palveluita lähellä kantatie 51:n liittymää, josta pääsee nopeasti niin itään kuin länteenkin.

Katso tontit

Slussen sijaitsee Störsvikin upeissa merimaisemissa Pickalanjoen varrella. Pohjoismaiden suurin golfkeskus, Pickala Golf, on täältä vain kivenheiton päässä.

Katso tontit

Avaa kartta klikkaamalla

Löydä koti
Valokuva: Siuntion kunta yläilmoista
Myytävät yksityiset tontit
EtuovessaOikotiellä
Myytävät maa- ja metsätilat
EtuovessaOikotiellä
Vuokrattavat asunnot
VuokraovessaOikotiellä
Siuntiossa vuokra-asuntoja tarjoavat
OikeaKotiAsuntosäätiöKAS-Asunnot
Valokuva: Sänky ja taulu
Myytävät asunnot
EtuovessaOikotiellä
Myytävät loma-asunnot
EtuovessaOikotiellä