Opastetut retket

Siuntiossa on mahdollista lähteä mukaan opastetuille retkille, jotka tarjoavat valloittavia kulttuurikokemuksia, jännittäviä seikkailuja ja nautintoa leppoisasta retkeilystä.

Retkijärjestäjät

Valokuva: Melontaa Siuntion joella
Valokuva: Rakennus Siuntion kesässä

Paikallinen matkanjärjestäjä Porkkala Travel ja ohjelmajärjestäjä SE-action

Porkkala Travel on rekisteröity matkanjärjestäjä ja matkanvälittäjä, joka järjestää elämys-, seikkailu- ja tiimiretkiä Siuntion kauniissa luonnossa. Tuotteita ovat muun muassa joki- ja merimelonta, seikkailurata, tiimirata, maatilaralli, linnan murhamysteeri, retkiluistelu ja kicksparking. Kulttuurinnälkäisille on tarjolla Sjundbyn ja Suitian linnanopastuksia, Porkkalan Parenteesi -kiertoajeluita sekä retkiä hiidenkirnuille ja muinaishaudoille. Porkkala Travelin pääyrityksellä SE-actionilla on myös kokous-, koulutus- ja majoituspalveluita.

Lue lisää
Vapaaherranelämää
Poika ja ahven - pojken och en abborre

Vapaaherranelämää

Vapaaherranelämää tarjoaa täyden palvelun tapahtumia sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Tarjolla muun muassa kalastusta, veneilyä, sienestystä ja kokkailua luonnonkauniin Vikträskin maisemissa. Toiminnan pääpainopiste on tilausravintola Artallilla, mutta luontokokemuksia voidaan järjestää muillakin lähialueilla kuten Porkkalassa.

Lue lisää

Retkeilijöille

Mitä sitä Siuntiossa voisikaan tehdä? Helpotimme ajatteluasi ja teimme päiväretkiä, joista ammentaa ideoita kyläilyysi Siuntiossa.

Päiväretket