Matkailijoille

Siuntion upeat linnat ja kartanot, kauniit kulttuurimaisemat, Störsvikin merialue, herkullinen lähiruoka sekä vaikuttava luonto kutsuvat seikkailemaan ja nauttimaan. Koe valloittavia retkipäiviä Siuntiossa!

Tutustu kokemuksiin

Tutustu Siuntion nähtävyyksiin, aktiviteetteihin ja retkikohteisiin! Miltä kuulostaisi jännittävä linnakierros, patikointi Kopparnäs-Störsvikin merikallioilla tai melonta Suomen Amazonissa?

Lue lisää

Siuntio tarjoaa monenmoisia herkkuja matkailijoilleen. Pistäydy ihastuttavissa kahviloissa, ravintoloissa ja terasseilla rentoutumisretkilläsi Siuntiossa!

Lue lisää

Siuntion paikallisilta tuottajilta voit ostaa niin lähiruokaa, taidetta, käsitöitä kuin kukkiakin. Katso, mitä kaikkea kivaa voitkaan Siuntiosta löytää kotiin viemisiksi!

Lue lisää

Olemme koostaneet päiväretkiä Siuntiossa erilaisiksi retkiksi, joista voit saada ideoita ja inspiraatiota oman päiväsi suunnitteluun.

Lue lisää

Siuntiossa tapahtuu vuoden ympäri, oli kyse sitten musiikista, kulttuurista tai urheilusta. Kurkkaa myös kunnan tapahtumakalenterista ajankohtaisimmat tapahtumat!

Lue lisää

Paikalliset matkanjärjestäjät Porkkala Travel ja ohjelmajärjestäjät SE-action sekä Vapaaherranelämää järjestävät opastettuja retkiä.

Lue lisää

Retkeilijöille

Mitä sitä Siuntiossa voisikaan tehdä? Helpotimme ajatteluasi ja teimme päiväretkiä, joista ammentaa ideoita kyläilyysi Siuntiossa.

Päiväretket