Yritysten Siuntio

Siuntion kunta huolehtii alueellaan elinkeinotoiminnan edistämisestä luomalla, kehittämällä ja ylläpitämällä edellytyksiä yritystoiminnalle. Tähän vaikutetaan mm. kaavoituspolitiikalla, vuorovaikutteisella toiminnalla yrittäjien kanssa sekä ylläpitämällä ja lisäämällä myönteistä elinkeinotoiminnan ilmapiiriä kunnassa.

Yritysten Siuntio

Siuntion kunta huolehtii alueellaan elinkeinotoiminnan edistämisestä luomalla, kehittämällä ja ylläpitämällä edellytyksiä yritystoiminnalle. Tähän vaikutetaan mm. kaavoituspolitiikalla, vuorovaikutteisella toiminnalla yrittäjien kanssa sekä ylläpitämällä ja lisäämällä myönteistä elinkeinotoiminnan ilmapiiriä kunnassa.

Yrittäjien tukena

Valokuva: Nainen kannettavan tietokoneen ääressä

Siuntion Portti

Siuntion Portti sijaitsee Sunnanvikin alueella ja sitä kehitetään voimakkaasti seuraavien vuosien aikana. Alueella yhdistyy uudella ja mielenkiintoisella tavalla asuminen, työpaikat ja palvelut. Alue muodostaa näkyvän, houkuttelevan ja tunnetun pysähtymispaikan Rannikkotien käyttäjille, josta on nopea nelikaistainen yhteys kohti Helsingin seutua. Porttiin tullaan kaavoittamaan uusia yritystontteja lähitulevaisuudessa.

Valokuva: Ilmakuva Siuntiosta

Yritystontit

Kunta kartoittaa yritystoiminnalle sopivia maa-alueita ja pyrkii maanhankintasopimuksissaan huomioimaan yritysten tonttitarpeet. Kunnalla myynnissä olevien yritystonttien lisäksi välitetään tiedustelijoille tietoja yksityisten maanomistajien myynnissä olevista tonteista sekä vapaina olevista toimitiloista.

Valokuva: Muistiinpanoja tekevä nainen

Novago Yrityskehitys Oy

Novago on Länsi-Uudenmaan elinkeinoelämän ja yrittäjyyden kehittämisen asiantuntija, josta saat neuvontaa ja ohjausta yrityksesi tarpeisiin sen elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Neuvontaa on tarjolla yrityksen perustamiseen, liiketoimintasi kehittämiseen, kansainvälistymiseen ja rahoituksen kiemuroihin sekä haasteiden yllättäessä. Saat apua myös yrityksen osto- ja myyntitilanteissa tai kun sukupolvenvaihdos on ajankohtainen.

Lue lisää
Valokuva: Muistiinpanoja tekevä mies

Siuntion yrittäjät ry

Siuntion Yrittäjät ovat eteenpäin positiivisesti katsova ja yrittäjyyttä edistävä toimija, joka järjestää myös monipuolisia tapahtumia yrittäjille toimialasta tai asuinkunnasta riippumatta. Yhdistys pitää yllä keskusteluyhteyttä Siuntion kuntaan päin tuomalla esiin yrittäjänäkökulmaa ja tehden avauksia yrittäjyyden edistämiseksi. Siuntion Yrittäjät toivottavat sinut, siuntiolainen yrittäjä, lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaansa!

Lue lisää

Etäisyydet & yhteydet

Siuntiosta pääsee nopeasti kaikkiin ilmansuuntiin hyvien liikenneyhteyksien avulla. Kantatie 51 yhdistää Siuntion kätevästi pääkaupunkiseutuun ja Länsi-Uusimaahan, kun taas Seututie 116:ta pitkin pääsee nopeasti Valtatie 25:lle.

20min

Lohjalle

35min

Vihtiin

30min

Espooseen

40min

Helsinkiin

60min

Hankoon

45min

Helsinki-Vantaan lentokentälle

Siuntion keskuksen kerrostalotontit

Siuntion keskuksen kerrostalotontit

Kehittyvä kuntakeskus ja uusi Sivistyskampus Siuntion sydän tarjoavat lapsille upeat puitteet mukavaan arkeen Siuntiossa. Lisäksi Siuntio on yllättävän lähellä Helsinkiä, mikä tekee työmatkailusta pääkaupunkiseudulle vaivatonta kuljit sitten autolla tai junalla. Siuntion keskustaan juna-aseman viereen on kaavoitettu uusia kerrostalotontteja, mikä on oiva tilaisuus rakennuttajille.

Meillä viihtyvät niin mukavuudenhaluiset nautiskelijat, uteliaat seikkailijat kuin rauhaa kaipaavat uraohjuksetkin. Idylliset asuinalueet, tunnelmalliset kylät sekä valtava määrä luontoa, tekemistä ja seikkailuja tekevät meillä arjesta nauttimisesta helppoa.

Tutustu lisää Siuntion keskustan kerrostalotontteihin!

Lue lisää

Ota yhteyttä Siuntion yrityspuolen palveluihin

Yrityspuolen palveluista vastaa elinkeino- ja markkinointiyksikkö

Kaisa Kivelä
Elinvoimapäällikkö

puh +358 44 386 1100
[email protected]

Ota yhteyttä!

Kiinnostunut yritystontista tai toimitiloista yrityksellesi Siuntiossa? Ota yhteyttä!

Yhteys